Even voorstellen, onze stagiaire Fay

18 november 2021

Vanaf maandag 15 november 2021 hebben wij een nieuwe stagiair in onze organisatie. Wij wensen Fay heel veel plezier!

Hieronder stelt Fay zich voor en vertelt ze wat haar schoolopdracht gaat zijn.

 

Mijn naam is Fay Snijders, op dit moment ben ik tweedejaars student Onderzoeker Natuur en Milieu, niveau 4 op Yuverta (voorheen Helicon) in Velp. Voor mijn opleiding ga ik 10 weken stagelopen bij De Klinker Milieu Adviesbureau in Zutphen. Waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen is omdat het bedrijf vele expertises heeft en milieu mij erg interesseert.

Voor mijn opleiding ga ik twee mooie opdrachten uitvoeren. Ik ga een verkennend onderzoek uitvoeren en een advies geven aan De Klinker Milieu Adviesbureau hoe het bedrijf duurzamer kan worden. In de kopjes hieronder worden de opdrachten uitgelegd.

Opdracht 1: Verkennend onderzoek

Tijdens deze stage ga ik een verkennend onderzoek uitvoeren. Hierbij ga ik meelopen bij het hele proces van een onderzoek. Tijdens deze opdracht ga ik een onderzoeksvraag uitpluizen en de verschillende fasen in een onderzoek in beeld brengen.

Opdracht 2: Advies duurzaamheid stagebedrijf

Voor het vak ┬┤Duurzaam in Beroep┬┤ ga ik De Klinker Milieu Adviesbureau een advies geven waarmee zij duurzamer kunnen worden. Om dat te kunnen doen, dien ik eerst de stand van zaken te beschrijven en te analyseren waar het bedrijf staat en waar hun kansen liggen.

Ik kijk er erg naar uit om mee te lopen in het bedrijf en hoop veel te leren zowel als in het werkveld als op het kantoor.